Change of plans

Oj... Egentligen finns det tusen saker att berätta, men det blir alldeles för personligt. Jag skulle kunna säga att jag har gått lite med förlust, med min kropp som insats. Jag har inte tränat på över en månad, mycket på grund av att jag har gått igenom en del tuffa förändringar. Jag är på väg tillbaka nu, men det är en bit kvar. Kort sagt så fick jag ett rätt kraftigt wake up-call för ett par veckor sen. Det förändrade allt. Framförallt hur mycket jag har underskattat livet över lag. Jag ska bli bättre på att vara rädd om mig själv.
 
Mitt i allt det här så kom Kitty hit på sitt årliga Sverige-besök. Jag är tacksam för hennes stöd och det var väldigt skönt att träffa henne igen. Vi firade hennes födelsedag på Kalmar Kött & Bar i måndags kväll. Det var trevligt med lite tjejsnack och vi hördes nog mest på hela restaurangen. 
 
Jag har också upptäckt att det man förväntar sig av sina närmaste vänner, är det man får ifrån oväntat håll. Jag är både tacksam och besviken. Tacksam för att jag har funnit vänner på nya plan och besviken för att jag förväntade mig alldeles för mycket av dem som jag redan hade nära mig. Det är så lätt att säga att man inte har tid, men när det blir extra tydligt att man inte tar sig tid, det är skillnad. Jag har varit otroligt bitter, med all rätt, och minst lika förlåtande och beredd att stryka streck över allt. Det finns ett citat som säger att man inte ska simma över hav för människor som inte ens kan hoppa över vattenpölar för en. Jag tänker leva efter det. Hard times will always reveal true friends. Stämmer väldigt bra i det här läget.
 
Vi har ett sista projekt innan sommarlovet och alla verkar rätt laddade och inspirerade. Temat är rörelse och jag ska göra en stavmixer. Sommarjobbet är också fixat. I år fick kommunens avdelningar slåss om mig. Det värmer att veta att jag har en chef som tycker att jag gör ett bra jobb. Jag jobbade inom socialpsykiatrin förra året och jag hade två olika ställen som jag var på. I år kommer jag vara heltid på det stället som jag trivdes bäst på. Jag fick inte så mycket tid där förra året, så det känns extra bra att jag får vara där mer i år. Känns som om sommaren kommer gå av bara farten. Hoppas att vädret blir lika bra som förra året också.
 
Nu ska jag ta mig en dusch och dra mig till skolan. Det kommer säkert mer en annan dag. Kände bara att jag behövde sortera tankarna lite.
 
Pok!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0