Tiderna förändras...

Amen hallå där... Det var ett tag sen ja. Jag har helt enkelt bara ett genuint ointresse av att blogga, men det är ju roligt att se trafiken härinne trots att det är dött.
 
Jag håller mig till skolan och mina skisser. Det är alltid bästa sättet att fly verkligheten som vi lever i. Den vardag som är fylld av plast-tuttar, förstorade läppar och fitness-hets. Årgångarna mellan 19 och 23 är nog värre idag än när jag var i den åldern. Börjar jag bli gammal? Näe, det kan jag inte påstå. Däremot har jag svårt att förstå varför det är så viktigt att passa in hela tiden. Räcker det inte med att man är sig själv längre? Att man går mot strömmen och skapar sina egna vägar, förutsättningar, mål och åsikter. Jag använder instagram, men det är ärligt talat inte roligt längre. Det jag möter är fitnessbilder och selfies som ser exakt likadana ut, varje dag eller flera gånger om dagen. Och texten är sällan relevant med vad som är på bilden. Jag saknar tjejer med självkänsla och självförtroende. Det jag ser mer av är tjejer som ägnar tid åt att välja ut rätt träningskläder eller outfits över lag, enbart för att framhäva bröst och rumpa på bästa sätt. Varför? Det är utmattande och det gör mig så ledsen. 
 
Jag kan åxå flasha. Jag visar också upp mina resultat. Jag tycker också att det är kul med respons, men jag jobbar inte lika hårt för att bli "älskad." Om jag hungrade så mycket efter uppmärksamhet och bekräftelse så skulle jag söka till pinsamhets-Paradise Hotell. Skämma ut min familj, mina vänner med att ha sex i tv. Bli så äckligt odräglig och full, förstöra alla chanser till en anställning utan att ha realityserie-stämpeln. Vi är ingenting värda om vi inte har utseendet. Det räcker långt för att bli baktalad, missuppfattad och känd som stans största slödder. Jag vill vara 16 år igen, i en tid utan sociala medier och en ständig strävan efter att vara populär. Jag kan inte hjälpa det. Jag hatar den här tiden som vi lever i. Jag saknar normala diskussioner om allt mellan himmel och jord. Inte om kolhydrater, kalorier och vilket instagram-filter som jag ser bäst ut i. Älskade ytlighet.. Som jag hatar dig. Och jag skriver inte det här för att måla upp en felfri bild av mig själv. Jag kan också vara full av skit, göra bort mig och uttrycka mig som om jag hade en 5-årings förstånd. Men ni måste förstå poängen!!
 
Ingen är felfri, men sök inte efter uppmärksamheten för att din självkänsla är obefintlig. Använd hjärnan! Var den som HAR hjärna! 
 
Nu är jag helt slut... 
Tyck till, döm, gör precis vad ni vill. Men gör det för er själva, inte för andra.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0