LCHF, Anna för dagen och IKEA-inspo

Började dagen med att tvätta 7-10. Dödstrött.. Vet inte hur många gånger jag snoozade innan jag väl kom ur sängen. Jag får mer gjort när jag kliver upp tidigt, det är ju logiskt ;)
 
Är inne i lite LCHF-rutiner igen. Eller ja. Jag tror inte att jag riktigt lämnade dieten när jag började äta kolhydrater igen 2011. Jag mår bättre på fett. Kolhydrater gör mig till en jävla luftballong, speciellt pasta. Dieten har dessutom gjort det så mycket enklare för mig att äta frukost. Det är en godare frukost helt enkelt! Bröd är helt uteslutet och jag borde välja laktosfritt om jag ska hålla mig "slim" en hel dag. Att jag äter fett betyder också att jag håller min mättnadskänsla betydligt längre. Jag blev hungrig igen först vid 16-tiden och jag åt frukost vid 10. Dieten gör mig väldigt törstig så en flaska vatten i väskan är aldrig fel.
 
Jag har kommit igång med Vila-projektet och tog en promenad ut till IKEA för att klämma på kuddar och samla inspiration. Älskar dom där små "rummen." Jag vill bara flytta in! Det känns bättre idag och jag kände mig betydligt lugnare efter handledningen med ADDI. [ addi.se ]
 
Ska försöka spotta ur mig lite skisser under kvällen. Sitter just i detta nu och kladdar i sällskapet av Lucifer och Anders Jansson-poddar. Jag gäspar mest och jag vill se Renées brygga innan jag kryper i säng. Lagom ofokuserat nu...
 
Ses snart igen ;)
/A
 

"(...) But first, let me take a selfie..."

Ibland behöver man ge sig själv en kick.. Speciellt när man känner sig som en sur citron. #egoboost
 
Det var meningen att jag skulle vara lite produktiv den här helgen. Istället har jag lagt fokus på träningen, kvalitetstid med Emmy och skjutit undan Vila-projektet aningen för mycket. Jag känner verkligen ingenting inför det här projektarbetet. Nada, zero, noll. Jag minns inte när jag var så här oinspirerad senast. Stressen över projektet finns inte riktigt heller och vi har redovisning 1 april. Kanske dags att sätta igång nu eller?!
 
Andra funderingar som cirkulerar är att mina gamla "kärlekar" har dykt upp en efter en de senaste månaderna. Jag kanske skulle sluta se framåt och tro att min rätta är någon som är helt främmande för mig. Jag kanske redan har träffat honom, men inte varit mottaglig just då? Jag fick iallafall en trevlig onsdagkväll med någon som jag har tänkt på. För fem år sen hade vi väldigt roligt, men då spelade osäkerheten en ful roll. Det var mest härligt att se hur han hade växt som person. Lite lagom kaxig, men med hjärtat på rätt ställe.
Ganska passande faktiskt ;) Fick lite inspiration till mitt projekt nu. Bäst att leverera medan det är färskt. 
 
Peace!I cannot brain today, I has the dumb...

 
Det känns som om huvudet har tagit semester. Eller en paus. Jag brände precis maten som stod i ugnen också.. Ingenting har fungerat sen jag lämnade gymmet i förmiddags. Mötet med Linnéstudenterna gick ju bra, trots att det var lite ostrukturerat. Vi har Vila-projektet med ADDI och jag har inte en jävla aning om hur jag ska gå tillväga. Jag blir stressad av att bara höra ordet "vila" och det gör bara saken ännu värre. Jag vill sätta mig i ett hörn och bara vagga fram och tillbaka just nu. Vi har haft ett par dagar på oss för att observera vila och jag har väl "observerat", men inte reflekterat över det. Det är ju lite det som är vitsen.. Jag letade i en kvart efter mitt lypsyl och jag hittade det av en slump i korgen med mina akrylfärger. Jag vet inte var mina tankar är någonstans och det är frustrerande! När man bäst behöver fokus så skiter det sig. 
 
Det kanske är dags att korka upp Proseccon? Alkohol hjälper ju mot allt... För stunden iaf.. 
 
 
RSS 2.0