"(...) Vad vill du ha i födelsedagspresent?"

Om 44 dagar så fyller jag 30 år. Egentligen är det bara en siffra och jag känner mig väldigt långt ifrån 30. Vid det här laget så trodde jag att jag skulle ha mer av det som jag inte har. Saker som fast jobb, sambo, barn. Jag blev gravid när jag var 21, så jag vet iallafall hur det känns. Jag har varit förälskad, eller som andra skulle kalla det; besatt och kär i kärleken. Jag har hoppat runt mellan olika jobb utan att riktigt veta vad jag vill bli. Det vet jag fortfarande inte, men jag antar att jag skulle placera mig i facket konstnär.
 
Nu när mammas syskon var hemma över påsk, så ville de förstås veta vad jag önskar mig. Det blir nog en rad med presentkort och pengar, men det jag verkligen önskar mig... Ja.. Det är kärlek. Äkta kärlek, inte den som varar i ett par månader och som ersätts med choklad och extrakilon. Det är 10 år sen jag hade fast förhållande och det där hafsiga dejtandet som jag alltid har trott ska leda till något, har aldrig lett till något annat än att jag blivit sårad eller kallad för desperat. Det jag oftast får som svar när jag säger att jag är singel är att jag inte ska ha bråttom. Eller att det kommer när det kommer.
Har ni sett den där bilden av en katt som hänger med tassarna i en trädgren och textraden "Hang in there baby" över? Exakt så känns det. Att jag inte ska ha bråttom, att jag ska ha tålamod, aldrig jaga, bla bla bla bla bla blaaaa. Visst, jag håller med.. Men ibland vill jag bara säga att jag hatar att vara singel. Det är skittråkigt! Det är faktiskt bara roligt om man har ett gäng singelvänner som är ute och festar hela tiden. Precis som i Sex and the city. Men det här är verkligheten och jag är singel bland vänner som har förhållanden. Jag har vänner som byter pojkvänner som andra byter underkläder, ren skytteltrafik, och jag förstår inte var alla killar kommer ifrån. Finns det något slags kösystem som jag har missat att anmäla mig till? Jag är också ledig, var är min kö med killar?
 
Näe... Jag råkar bara vara den typen av tjej som faller för killar som är mellan 20 och 25 år. Så unga killar vill bara leka och jag är trött på det. Jag vill inte leka mer. Det är bara så...

Fjädrar

 
Har suttit instängd ett par dagar och avverkat skisser av fjädrar och drömfångare. Min inspirationskälla är Kandee. Fantastisk artist! Min "fighting for peace is like fucking for virginity-hoodie" är hennes design. Den säljs tyvärr inte längre.
Jag försöker komma in i skissandet igen och det som kommer ut är allt annat än det jag borde skissa på. I skolan ska vi göra en häftapparat. Hur osexigt är inte det då?! Nää... Jag har gjort fyra snabba skisser som ser ut som skit, men det får duga. Jag vet inte vad det är med mig riktigt just nu. Vila-projektet är över och jag blev så blockerad att jag inte kunde få fram något alls under två veckor. Längtar efter drivet... Jag behöver det nu...
RSS 2.0