Instant repeater 99

Wow.. Det var ett tag sen jag var härinne.
Skolan tar all min tid just nu, det är värt det dock. Har inte tränat på tre veckor och jag saknar det extremt. Vi är mitt uppe i slutskedet av ett projektarbete och alla är stressade. Vi börjar förstå vikten av tidsplanering. Att vara ute i sista minuten är inte alltid det som ger bäst resultat. För min del så kände jag paniken förra veckan. Fick en väldigt tuff morgon i onsdags som resulterade i ett antal panikångestattacker. De värsta jag har haft hittills. Projektet är inte stort, men jag hade (har) en del annat att tänka på. Det satte väl igång cirkusen antar jag..

Kan inte påstå att jag blev ett dugg klokare efter helgen som passerade heller. Tre dagars supande i glada vänners lag, lite irritationsmoment och en Anna som blev aningen analytisk, dum-desperat och klängig, är sällan en trevlig kombination. Jag gjorde bort mig fatalt. Söndagens ångest var mer än påtaglig. Note to self; Less talk, more action.

Very well. Sticker inte under stol med att det är en kille som spelar mellan raderna här. En kille som har sett ett ex antal av mina sämsta sidor utan att vi känner varandra speciellt väl. Jag var väl lite för redo att släppa in och i lite för desperat behov av att bli insläppt. Det är min vanliga rutin. Att projicera mina känslor på nästa "offer". En sak i taget har aldrig funnits i min repertoar. Allt ska ske med en gång. Helst igår. Och att jag pratar först och tänker sen är bara ett faktum. Broar bränns och man går vidare. Det är nog det mest rationella valet i det här fallet. Det var mysigt så länge det fungerade. Och synd att det blev så knasigt.. Det kanske ger sig om det får lite tid.

Det är dags att sova och jag har ventilerat de snurriga tankar som har hängt med i ett par veckor nu. Förhoppningsvis så går projektarbetet med lite mer flyt imorgon. Det behövs.

Sleep tight. 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0