Träningsångest


Lika väl som fitnessfreak får ångest över att inte hinna med sin träning, kan det vara minst lika påtagligt att man måste hinna med att träna.

Där är jag nu. 
Tränade inte på 10 dagar och var på 90 min yoga igårkväll. Den sortens träning ger mig faktiskt mer just nu. Jag är stressad över studierna trots att det största projektet - mina arbetsprover - är färdiga och inlämnade.

Jag får ångest bara jag glor igenom mitt instagramflöde. Vänner med gym-selfies och diverse hashtags med slogans som #trainlikeabeast #getfitordietrying osv. Jag kan inte minnas att jag tränade för att slippa gömma mig i vassen. Eller att jag någonsin har tränat av den anledningen. Det verkar vara trenden just nu - deff inför beach 2014. Usch...

Det kan hända att jag tappar lite i styrka som inte tränar just nu, men det gör faktiskt ingenting. Jag tycker mest att det är synd att jag inte känner mig peppad. Jag var nära nog att vända om när jag gick in till gymmet igår. Men yoga var skönt. Ett riktigt powerpass med svetten droppandes på mattan.

Vi får se vad som sker imorgon. Definitivt plugg blir det iallafall. Engelskan ska vara klar och betygsatt 19 juni. Har lite panik över det, men det ska gå! Jah ska bara se till att andas djupt under tiden. 

God natt. 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0