Fredagsfunderingar..

 
Wow..
Det är ett bra tag sen jag var härinne och spökade. Jag antar att jag som vanligt tappade sugen och "glömde" bort att underhålla det jag en gång har skapat. Jahopp.. Då ska vi se.
 
Vad är nytt sen sist? Jag har sagt upp mig. 
Jag har större ambitioner för att "bara" vara personlig assistent. Det kändes skönt att få höra just de orden ur mina chefers munnar. Precis som om de hade läst mina tankar. Jag vill jobba med händerna igen. Jag saknar att skapa saker som jag gjorde när jag var florist. Det är ju egentligen skapandet jag brinner för. Oavsett materialet jag arbetar med. Skrivandet är ju också en del av ett skapande och det har jag gjort sen jag var åtta år. Jag ska bara hitta rätt sätt och det är väl lite där jag har fastnat. Det finns outgrundliga vägar att skapa på, så vilken är då min?
- Utbildning? Jag viftar lite med tårna och drömmer om en designutbildning i Barcelona, Milano, Rom eller Paris. Sverige känns just nu alldeles för litet och begränsat för mig. Jag har aldrig flugit. Jag borde ha vågat lite mer och gett mig iväg som alla andra för att se världen. Men, nej. Jag har inte långt kvar till 30.. Bara det skrämmer skiten ur mig. 
 
Vad mer då? Jag gör nya bekantskaper lite titt som tätt och det är roligt förstås. Det får mig också att fundera över hur många av dem som är bestående. Jag tänker på de vänner som jag faktiskt har förlorat av vissa skäl. Det var vänner som hängde med under årtionden. Sen blev man vuxen och började säga ifrån, glida isär, förändras. Ju äldre jag blir desto mindre tid ägnar jag åt att hänga upp mig för mycket på småsaker. Jag är en jävel på att skapa drama, grubbla och överanalysera. I längden tar det mer negativ än positiv energi och livet är för kort för att ödslas bort. Speciellt när jag hör hur andra baktalar sina ex eller sina vänner/f.d vänner. Jag har också varit där, men jag växte mer på att erkänna mina fel och be om ursäkt. Att gå i graven med gott samvete helt enkelt.
 
Det börjar bli dags för sängen. Katterna har haft sitt fnattiga busryck över hela lägenheten och det brukar betyda att matte får sova ifred. Lucifer blev sex månader igår och han har växt rejält de sista veckorna. Lille fnutten. 
 
  
 
 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera. Om ens bara för min egen skull.
Natti natti. <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0