Bildbomb från i söndags

Började min söndagmorgon med en promenad till Södra Utmarken för att se Hampus spela rugby. Jäklar vad snabb han är på plan! Grymma killar och tjejer som flög som vantar när de tacklades ;) Blev vinst åxå!
Lyckades bränna axlarna där jag satt med solen i ryggen, men det var det värt. 

Mötte upp syrran och hennes jobb för lite brännboll, som aldrig blev av, i Kalmarsundsparken. Vi skrämde mest slag på dem som satt på stranden med snuskiga historier och asgarv. Hysteriskt roligt!

Avslutade med jordgubbar och kvalitetstid med syster och Moa som är hemma från London. Var roligt att se henne igen <3 Har saknat hennes skratt :)

Måndagen började med idrottsmassage. Sandra mosade ben och rumpa fullständigt, vilket behövdes. Det var värre än jag trodde. När hon gick över axlar och rygg i lördags kände jag mig inte lika mör. Men benen... Jag bet i madrassen för att inte skrika och när jag kom hem var jag full av blåmärken. Det ser inte klokt ut!! Måste vara lite försiktigare med att styrketräna. Jag hade en hel del knutor som inte släppte, men det blev betydligt bättre. Det är värt smärtan iaf ;)

Med citatet "(...) How people treat you is their karma; how you react is yours" hängande över mig, så tar jag sikte på yoga ikväll. Namaste. 

Tjena!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0