Jag borde skriva något åxå..

 
 
 
Jag loggar faktiskt in här då och då. Jag skriver ett långt inlägg, men publicerar det aldrig.
Oftast för att jag inte blev nöjd med det jag skrev. Precis som människor i övrigt. Att aldrig vara nöjd.
Eller jo, till en viss del. Med vissa saker är jag nöjd. Vilket ord förresten.. Nöjd. Det får mig instinktivt att tänka på ordet "nödig". Och jag är fan inte nödig!.. Vi lämnar ämnet..
 
Det är mycket träning i fokus just nu. Det enda stället jag känner att jag presterar bra på, är min träning. Jag är starkare och ökar varje vecka, speciellt i onsdags. Jag gick från 27,5 kg till 45 kg i bröstpress. Jag vet inte vad som motiverade mig, mer än att jag är starkare än vad jag egentligen tror. En av killarna som jag tränar ihop med, säger att jag inte ska underskatta mig själv. Det gör jag ofta. Att ta 150 kg i benpress är inte så jävligt som det låter. Det sitter i huvudet. Om du fokuserar, andas rätt och intalar dig att du kan lyfta, så gör du det. Simple as that! Det är faktiskt min motivering just nu. Jag kan om jag vill. 
 
  
 
Jag ska bara lära mig att tänka likadant om saker i livet over all. Som att hitta det perfekta jobbet/utbildningen eller iallafall vägen dit. Jag sitter fast. Jag skulle behöva en rejäl spark i baken. Den får jag oftast ifrån min syster som alltid är min bästa vän och det största stöd i allt jag tar mig för. Jag är egentligen mer imponerad över att hon ens står pall för att engagera sig. Hon har ett helt annat sorts driv. Hon har jobbat hårt för att komma dit hon är idag och jag är stolt över henne. Shape up! Act your age and not your shoe size. Hur svårt kan det vara? :)
 
Det är lördag. Jag ska ta en promenad och fundera ut vad jag ska äta ikväll. Wow, spännande värre ^_^
 
Hej!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0