Ihålig


"(...) Du sätter väl på hon, Anna. Eller?"

Jag är ett hål. Precis som så många andra tjejer är för killar. Ett hål. 

När jag fick höra det här så blev jag inte direkt förvånad. Tjejer kan tydligen inte träna med killar utan att någon utomstående tar för givet att han sätter på henne. Jag kan inte ha en 10-årig vänskap med en kille utan att vi har legat med varann. Är inte det märkligt ändå?

Jag är singel för nionde året i rad. Det borde inte vara något att vara ledsen för tänker ni. Ärligt talat så saknar jag verkligen att känna hur någon bryr sig om mig. Bryr sig mer om mig som person än om mina kvaliteter i sängen. För jag är inget jävla hål. För någon! Jag sitter bara fast i ett mönster där jag träffar killar som bara vill en sak. Det mönstret håller hårt i mig och jag vet inte hur jag ska ta mig loss. Jag kanske framstår som desperat när någon visar sitt intresse. Det brukar ofta sluta med att jag skrämmer bort dem, enbart för att jag bara vill känna att jag tillhör någon.

Under de här nio åren har jag "dejtat" ett X antal killar. En del av dem har faktiskt tyckt om mig, men inte tillräckligt för att det ska vara lite längre än två månader. Jag har varit "nummer två" eller "den alla ligger med innan de träffar den rätta". Jag har varit "den man håller hemlig" för att kunna ha andra samtidigt, men jag har aldrig varit "the one". Jag kanske borde engagera mig mer i att vara rätt för vem som helst och nöja mig med näste man som dyker upp. Min familj kan skoja om att jag borde söka till Bonde söker fru. De vill också att jag ska hitta någon att ta med på middag, fika, grillkvällar osv. De kanske har dåligt samvete för att de vet att jag är ensam. Jag vet faktiskt inte.

Min plan såg inte ut såhär. Att vara singel vid 29 år, med två långa förhållanden under tonåren. Min plan var inte att fortfarande vara svag för någon som aldrig ville ha mig från första början. Jo, det ville han. Men bara för mina kvaliteter. Jag är ju ett hål.

...Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0