Jag kanske bara är en sån där som behöver prata?


Körde igenom ett grymt benpass med Fia idag. Var helt matt i kroppen när jag kom hem. Det var nära att jag somnade redan i hallen. Att ligga i solen en hel dag och plugga engelska gör sitt också.

Jag funderade en del på hur olika människor är när jag var på Maxi och handlade. Jag och Fia pratade lite om det under passet också. Om den där sorten som hälsar varannan dag. Eller den sorten som aldrig pratar om sina "erövringar" med sina vänner.
Jag är den där sorten som pratar. Ofta och mycket. Ibland alldeles för mycket. Det ligger naturligt om man är född i Tvillingarnas tecken. Ibland avskyr jag verkligen den egenskapen. Att jag kan prata. Ibland borde jag lära mig att hålla käften lite. Men märkligt nog så frågar alla om något är fel så fort jag är tyst.

Jag kanske bara behöver dela saker som händer mig? Jag är inte speciellt intressant, tror jag, men jag är underhållande när jag sätter den sidan till. Jag är väldigt mycket drama queen. Dels för att jag trivs när det är fullständig kaos. Så, en trygg tönt till pojkvän är inget för mig. Äventyr på alla plan. Varje dag. 24/7.

Det är dags för sängen. Läste precis ut "En man som heter Ove" av Fredrik Backman. Läsvärd och väldigt varm. 


Årets första mygga.
"(...) Den är ju lika stor som ett flygplan", sa mamma när jag hade tagit bilden. Ja.. Små flygplan tar sig fram de också.


Ihålig


"(...) Du sätter väl på hon, Anna. Eller?"

Jag är ett hål. Precis som så många andra tjejer är för killar. Ett hål. 

När jag fick höra det här så blev jag inte direkt förvånad. Tjejer kan tydligen inte träna med killar utan att någon utomstående tar för givet att han sätter på henne. Jag kan inte ha en 10-årig vänskap med en kille utan att vi har legat med varann. Är inte det märkligt ändå?

Jag är singel för nionde året i rad. Det borde inte vara något att vara ledsen för tänker ni. Ärligt talat så saknar jag verkligen att känna hur någon bryr sig om mig. Bryr sig mer om mig som person än om mina kvaliteter i sängen. För jag är inget jävla hål. För någon! Jag sitter bara fast i ett mönster där jag träffar killar som bara vill en sak. Det mönstret håller hårt i mig och jag vet inte hur jag ska ta mig loss. Jag kanske framstår som desperat när någon visar sitt intresse. Det brukar ofta sluta med att jag skrämmer bort dem, enbart för att jag bara vill känna att jag tillhör någon.

Under de här nio åren har jag "dejtat" ett X antal killar. En del av dem har faktiskt tyckt om mig, men inte tillräckligt för att det ska vara lite längre än två månader. Jag har varit "nummer två" eller "den alla ligger med innan de träffar den rätta". Jag har varit "den man håller hemlig" för att kunna ha andra samtidigt, men jag har aldrig varit "the one". Jag kanske borde engagera mig mer i att vara rätt för vem som helst och nöja mig med näste man som dyker upp. Min familj kan skoja om att jag borde söka till Bonde söker fru. De vill också att jag ska hitta någon att ta med på middag, fika, grillkvällar osv. De kanske har dåligt samvete för att de vet att jag är ensam. Jag vet faktiskt inte.

Min plan såg inte ut såhär. Att vara singel vid 29 år, med två långa förhållanden under tonåren. Min plan var inte att fortfarande vara svag för någon som aldrig ville ha mig från första början. Jo, det ville han. Men bara för mina kvaliteter. Jag är ju ett hål.

...
En solig påsk
Grillad fläskytterfilé, kulpotatis, 13 grader varmt och shorts. Perfekt. För ett par år sen satt vi hemma hos mamma och såg snön falla över påsken. Det blev bra i år. Lite mycket vin kanske, men det har ingen dött av ;)

Mitt största projekt just nu är att få iväg mina arbetsprover till utbildningen jag har sökt. Det är ett designprogram på Linnéuniversitetet. Jag måste ha Engelska B också, men den kursen oroar mig inte. Jag har idéerna i huvudet, men att få ner det till skisser på papper är svårare. Det var längesen jag målade på allvar så det är vad jag ska roa mig med framöver :)

Vi får se om jag kommer in till att börja med, men målet är design. Från idé till färdig produkt. Pepp pepp :D

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och sova. Kommer tillbaka snart. 

PussRSS 2.0