Semester!


För första gången kan jag säga det. Jag har semester. En välbehövlig, men kort sådan. Jag är trött efter för lite sömn, stress och ett trytande tålamod, så egentligen borde jag skaffa mig en egen personlig assistent att köra skiten ur. Det hade varit rätt roligt. Djävulshornen växer i pannan av bara tanken. Hehe..

Den här veckan ska bara flyta fram. Jag har inga planer mer än att träna som vanligt och koppla av. Det jag laddar mest inför är lördag. Jag ska ÄNTLIGEN få se Robbie Williams på scen. Det har gått sju år sen han stod på Ullevi senast och jag missade honom då. Så när han släppte biljetter till årets turné som heter Take the Crown, köpte jag två biljetter till mig och syrran i julklapp. Det kommer att bli hysteriskt!! Jag lipar bara jag lyssnar på hans låtar. Jag är i fullständig extas! Det ska bli helt jävla... Fantastiskt :D

Vi åker till Göteborg på fredag och stannar på Radisson Blu två nätter. Vi ska passa på att käka middag med en moster som bor däruppe också. Det ska bli kul :)

Nu ska jag tydligen ut på promenad och spy lite galla. Udda förslag, men jag är på ;)

Hej hopp!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0