Kapitel 1 - Börja om från början

 
Det är över ett år sen jag tog bort just den här bloggen från den här portalen. Det var en kommentar till ett känsligt inlägg som först fick mig att lösenordsskydda adressen. Därefter hade jag svårt att skriva vad jag tyckte och tänkte utan att vara orolig för hur reaktionerna utifrån skulle påverka mig. Det kanske är fegt såhär i efterhand, men när jag tänker efter så var mina inlägg mest fyllda av ointressant smörja.
 
Jag tänkte börja mitt första inlägg med en snabb tillbakablick. Så.. Here we go!
 
Jag är fortfarande personlig assistent. Det är ett år som har passerat i den branschen. Det har varit många tvära kast. Jag har jobbat häcken av mig, haft roligt och ibland har jag bara velat ge upp. 
 
Jag - den absolut största latmasken i min familj - har blivit ett träningsfreak. I slutet av oktober förra året skrev jag under ett avtal på Nordic Club. Det är idag mitt andra hem. Min så kallade fristad. Platsen där jag kan brottas med mina inre strider på löpband, bland vikter, på yogaklasser etc. Det kan vara och är nog, det bästa beslut jag har tagit. Jag har blivit starkare, känner mig piggare och jag har framförallt kul!
 
Jag ska försöka göra det bästa av det här. Jag får ofta höra att mina inlägg är saknade och jag antar att jag saknade att dela med mig på det sättet jag gjorde då. Jag börjar snällt så får vi se vad det blir av saken.
 
 
Välkomna tillbaka ;)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0