Bored on a Monday

 
Bjuder på helgens bilder som består av mitt enorma ego. Ibland hatar jag det jag ser, men resultaten efter träningen blir lite av en kick in the head ;)
 
 
 
 
Jag dyker in igen när humöret är lite mer åt rätt håll.
Puss!
 
 
 
 

Robbie Williams 2013

 
 Jag vet inte alls var jag ska börja...
Jag känner mig tom helt enkelt. Tom på ord och känslor. Bilden på mig nedan säger nog mest. Jag är så jävla lycklig att jag ser retarded ut! Jag fick en fantastisk upplevelse med mig hem och jag vill bara spola tillbaka tiden, om och om igen. Robbie sågades av Nöjesguiden, vilket var väldigt tråkigt, men om man skickar Markus Larsson så är det vad man får. Han sågar allt och alla..
 
Jag själv stod tillsammans med över 60 000 pers och skrek mig hes till varenda låt. Jag tjöt som en stucken gris och filmade nästan hela konserten med min iPhone. Jag har i princip bara videos med mig hem! Det var sinnessjukt helt enkelt. Ljuseffekter, bildspel, raketer och serpentiner. Jag kan bara säga tack!
 

Just i detta nu sitter jag i köket med tårar rullandes nerför kinderna och albumet Intensive Care spelas i bakgrunden. Det är ett av de bästa album Robbie har gjort och det var det första jag köpte för 7 år sen. Jag antar att det ligger extra varmt om hjärtat på grund av det. Plus ett gäng fantastiska minnen som skapades just det året.
 
Efter en fantastisk helg med syster i Göteborg där nerverna satt utanpå kroppen, så pass att jag fick kräkas mitt i natten, så säger jag god natt. Jag är fortfarande lyrisk och jag älskar den där mannen. Det är bara så! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
"(...) Screw you! I didn't like your taste anyway. I choose you, but that's all gone to waste.
It's Saturday, I'll go out and find another you." - Sexed Up, Robbie Williams.
 
 
 
 
 
 

Semester!


För första gången kan jag säga det. Jag har semester. En välbehövlig, men kort sådan. Jag är trött efter för lite sömn, stress och ett trytande tålamod, så egentligen borde jag skaffa mig en egen personlig assistent att köra skiten ur. Det hade varit rätt roligt. Djävulshornen växer i pannan av bara tanken. Hehe..

Den här veckan ska bara flyta fram. Jag har inga planer mer än att träna som vanligt och koppla av. Det jag laddar mest inför är lördag. Jag ska ÄNTLIGEN få se Robbie Williams på scen. Det har gått sju år sen han stod på Ullevi senast och jag missade honom då. Så när han släppte biljetter till årets turné som heter Take the Crown, köpte jag två biljetter till mig och syrran i julklapp. Det kommer att bli hysteriskt!! Jag lipar bara jag lyssnar på hans låtar. Jag är i fullständig extas! Det ska bli helt jävla... Fantastiskt :D

Vi åker till Göteborg på fredag och stannar på Radisson Blu två nätter. Vi ska passa på att käka middag med en moster som bor däruppe också. Det ska bli kul :)

Nu ska jag tydligen ut på promenad och spy lite galla. Udda förslag, men jag är på ;)

Hej hopp!

RSS 2.0